Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przedstawiam prostą ale finezyjnie podaną sałatkę jarzynową, którą zna każdy z nas.
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 220
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 438
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 467
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 220
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 438
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 467
Składniki
Ziemniaki i marchewkę umyć, ugotować bez obierania. Po ugotowaniu odlać gorącą wodę i odstawić do ostudzenia. Przestudzone warzywa poobierać ze skórki i pokroić w drobną kostkę. Jajka ugotować obrać ze skorupek i również pokroić w drobną kostkę. Ogórki pokroić ze skórki drobno pokroić i odsączyć na sicie. Kukurydzę i groszek konserwowy również odsączyć na sicie. Jabłka obrać ze skórki pokroić w drobną kostkę i skropić sokiem z cytryny. Wszystkie składniki razem wymieszać dodać majonez, obie musztardy. Doprawić przyprawami do smaku. Gotową sałatkę podawać w miseczkach lub jako jedna porcja można podać w jabłku.