Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdarza się, że gotuję bulion np. do zalewajki lub innej zupy i zostają mi marchew, pietruszka i seler i aby nie wyrzucać robię szybką sałatkę jarzynową, mało pracochłonną ,a smaczną. Opracowałam sobie taki przepis i taka nam smakuje:)
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 54
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6718
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 145
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 54
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6718
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 145
Składniki
Jarzyny ugotowane pokroić w kostkę, dodać kukurydzę, ogórek pokrojony w kosteczkę, jajka starte drobno lub posiekane. Dodać majonez + śmietanę, przyprawić solą i pieprzem. Jeżeli chcemy uzyskać większą ilość ,zwiększamy ilość produktów.