Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna sałatka jarzynowa.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
Warzywa ugotować w łupinkach w lekko osolonej wodzie. Jajka ugotować na twardo. Pozostawić do całkowitego wystygnięcia. Wszystkie składniki pokroić w kostkę, dodatkowo ogórki kiszone odcisnąć z nadmiaru soku. Całość wymieszać, dodając drobno posiekaną natkę pietruszki. Doprawić do smaku solą, pieprzem, majonezem i musztardą (ilość według smaku i uznania).