Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedyna i niezastąpiona królowa świąt i imprez.
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 303
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 166
Polecam.
Odsłon: 275
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 87
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 303
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 166
Polecam.
Odsłon: 275
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 87
Składniki
Marchew, pietruszkę, seler oraz ziemniaka myjemy i gotujemy do miękkości. Jajka gotujemy na twardo. Wszystkie składniki kroimy w kostkę, dodajemy odsączone z zalewy pozostałe warzywa oraz pokrojone ogórki. Dodajemy majonez, jogurt naturalny, musztardę oraz sól pieprz. Mieszamy do połączenia składników. Smacznego