Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 48
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 82
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 114
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 48
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 82
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 114
Składniki
Ziemniaki, seler, pietruszkę oraz marchew ugotować w osolonej wodzie do miękkości. Jajka ugotować na twardo. Ugotowane warzywa oraz jajka odcedzić, ostudzić, obrać i pokroić w kosteczkę. Ogórki, jabłka, por pokroić w kosteczkę. Wszystko przełożyć do miski, dodać sól, pieprz, majonez i musztardę. Wymieszać. Smacznego!