Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najbardziej klasyczna i chyba najbardziej znana sałatka w Polsce. Chyba nie ma osoby, która by jej nie jadła. Każda rodzina ma swój własny przepis. Oto i mój ;)
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 711
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 29
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 83
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 711
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 29
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 83
Składniki
Marchewki, pietruszkę, seler i ziemniaki myjemy i gotujemy w mundurkach do miękkości (wszystkie razem). Odcedzamy i pozostawiamy do wystudzenia. Po tym czasie wszystkie ugotowane warzywa dokładnie obieramy i kroimy w drobną kostkę. Jabłko obieramy i kroimy w kostkę razem z jajkami i ogórkami kiszonymi. Groszek odcedzamy i dorzucamy do warzyw. Dodajemy majonez, musztardę, dużo pieprzu i sól. Dokładnie mieszamy i gotowe. Smacznego ;)