Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna na wieczorne spotkania z przyjaciółmi.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 28
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 89
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 207
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 28
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 89
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 207
Składniki
Jarzyny wrzucamy do garnka i gotujemy do miękkości. Gotowe jarzyny odcedzamy i schładzamy. Jarzyny obieramy i kroimy w drobną kostkę. Do pokrojonych jarzyn dodajemy pokrojone w kostkę jajka ugotowane na twardo, jabłko, ogórki, cebulę odcedzony groszek i kukurydzę, natkę pietruszki i majonez. Składniki dokładnie mieszamy i doprawiamy solą i pieprzem. Sałatkę wkładamy na 2-3 godziny do lodówki. Smacznego !