Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 21
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 78
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 167
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 193
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 21
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 78
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 167
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 193
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić,obrać i pokroić w kosteczkę.
Również w kosteczkę pokroić ogórka i szynkę.
Pora pokroić w cienkie plasterki.Dobrze jest go wymieszać ze szczyptą soli,co gwarantuje , że nie będzie nas męczył cebulowy zapach i zgaga.
Groszek odsączyć z zalewy.
Połączyć wszystkie składniki, dodać majonez , przyprawić do smaku i delikatnie wymieszać.