Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 226
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 76
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3318
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 226
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 76
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3318
Składniki
Ugotowałam jaja 8 minut od zagotowania się wody. Schłodzone jaja pokroiłam w grubą kostkę, dodałam pokrojona konserwową paprykę, wcześniej opiekaną na grillu i obraną ze skórki. Dodałam pokrojoną w kosteczkę cebulę, szczypiorek sosy i sól i pieprz do smaku.
Bogaty smak jaja w sosie świetnie współgra z kwaskowatą papryką. Smacznego :)