Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 52
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 373
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 52
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 373
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Składniki
Mięso pokrój a cieniutkie paseczki podsmaż na oliwie podlej troszkę wodą podduś do miękkości odparuj całą wodę i dodaj około połowę opakowania przyprawy do gyrosa zestaw do wystygnięcia.Papryki pokrój w drobniutką kostkę ogórki konserwowe także w drobniutką kostkę słonecznik i dynię upraż na suchej patelni i pozostaw do wystygnięcia. Przygotuj sos majonez wymieszaj z jogurtem greckim dodaj przeciśnięty czosnek i przyprawę do gyrosa dopraw sola i pieprzem.
Kapustę poszatkuj i przekładaj do miski warstwami 1 warstwa kapusta papryka ogórki mięso sos ziarna i grzanki i tak kolejne warstwy aż wszystkie produkty będą w misce na ostatniej warstwie ziarna i grzanki mają być na sosie.