Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeży, czerwony pomidor, chrupiąca papryka, cebula i ogórek, stanowią doborowe towarzystwo dla sosu ze świeżymi ziołami. Sałatka idealna do dań z grilla bądź jako dodatek do obiadu.
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 55
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 62
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 55
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 62
Składniki
Pomidory sparzyć i obrać ze skórki. Wraz z papryką pokroić w kostkę. Cebulę posiekać w drobne pióra, ogórka pokroić w półplasterki. Składniki sałatki przełożyć do miski. W małej misce połączyć oliwę z solą i pieprzem oraz z ziołami, dodać natkę i szczypiorek, wymieszać. Sos dodać do sałaki, delikatnie połączyć.