Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna i smaczna.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
Składniki
Wykonanie: Kaszę kuskus przygotować zgodnie z opisem na opakowaniu. Następnie obrać awokado, skropić sokiem z cytryny i pokroić razem z papryka w kostkę, a oliwki pokroić w paseczki. Przygotowane owoce wymieszać z kaszą, skropić oliwą, lekko posolić, posypać ziarenkami granatu i płatkami migdałowymi. Delikatnie wymieszać i podawać.