Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Postanowiłam przygotować sałatkę na szybko taką typowo do pracy aczkolwiek była przepyszna do obiadu. Wszechstronna. W komentarzach możecie pisać co byście jeszcze do niej dodali bądź z czego byście zrezygnowali.
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 48
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 86
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 116
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 48
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 86
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 116
Składniki
Kapustę pekińską drobno szatkujemy. Marchew obieramy. Jedną kroimy w kostkę drugą za pomocą obieraczki. Ogórki myjemy i kroimy również za pomocą obieraczki. Cebulę kroimy w drobne piórka. Pomidora, paprykę w kostkę. Selera odcedzamy z zalewy płuczemy i dodajemy do reszty. Batata gotujemy do miękkości studzimy, obieramy i kroimy w drobną kostkę. Wszystko doprawiamy solą, pieprzem. Składniki nas sos razem mieszamy odstawiamy na 5-10 min aby smaki się przegryzły. Wlewamy sos do sałatki i wszystko mieszamy.