Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatki są bardzo popularne w Polsce i nie ma co się dziwić, bo nie dość że są pyszne, to robi się je szybko, a przepis jest mega prosty. Więc do dzieła!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 42
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 129
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 42
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 129
Składniki
Myjemy rukolę i rwiemy ją na duże kawałki. Kroimy pomidory na pół, ser w kostkę, cebulę w piórka. Wszystko mieszamy, pieprzymy, dorzucamy połówki oliwek i polewamy oliwą z oliwek. Wszystko dokładnie mieszamy, a żeby sałatka była w pełni gotowa możemy na chwilę włożyć do lodówki. Przed podaniem rozkładamy jabłuszka kaparowe i posypujemy prażonymi pestkami słonecznika. Sałatka to naprawdę pyszna potrawa, która pasuje i na obiad lekki i na kolację.