Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może być też dla większej ilości osób. Trzeba wtedy zwiększyć podane proporcje.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Składniki
Sałatę umyć i porwać na kawałki. Ułożyć w dekoracyjnym naczyniu. Paprykę pokroić w paski i ułożyć promieniście w naczyniu. Jajka pokroić na ósemki. Rozłożyć tworząc koło. Mięso pokroić na kawałki. Umieścić w środku naczynia. Ogórek pokroić na cząstki i udekorować całość. Posypać kukurydzą, szczypiorkiem i pestkami słonecznika. Składniki sosu dokładnie ze sobą wymieść. Dodać przepuszczony przez praskę ząbek czosnku. Polać sałatkę.