Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna!!!Uwielbiam ją...Myślę że tym co lubią czosnek przypadnie do gustu...
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 14
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 200
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 169
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 14
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 200
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 169
Składniki
Odsączyć z zalewy kukurydzę i fasole czerwoną.Pomidory umyć, sparzyć,pokroić na małe ćwiartki lub talarki i odsączyć na sitku. Ogórka obrać iodsączyć.
Zrobić sos:przecisnąć czosnek przez praskę.wymieszać majonez i jogurtem naturalnym w proporcji 3:1,dodać czosnek i dobrze wymieszać.Im więcej czosnku tym sos będzie ostrzejszy więc ich ilość wg uznania.
Na dno naczynia ułożyć pomidory,potem w kolejności ogórek i kukurydza.Na to kładziemy starty żółty ser.Na ser dajemy obfitą ilość sosu czosnkowego a na sam wierzch układamy czerwoną fasolę.
Smacznego!!!