Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, wiosenna sałatka warta spróbowania.
Polecam.
Odsłon: 959
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 123
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 69
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 18
Polecam.
Odsłon: 959
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 123
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 69
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 18
Składniki
Filety z kurczaka umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem oraz oczyścić. Następnie pokroić w kostkę, posypać solą i pieprzem i usmażyć na patelni na łyżce oleju. Wystudzić.
Białą i czerwoną cebulę pokroić w kostkę, rzodkiewki w plasterki, ogórki w półplasterki, pomidory w ósemki. Szczypiorek i koperek posiekać.
Ocet winny wymieszać z oliwą i musztardą, doprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem.
Wystudzone mięso i pozostałe składniki polać przygotowanym sosem i wymieszać.