Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam sałatkę Caprese, dlatego często zajadamy się nią w domu. Jej wykonanie nie zabiera dużo czasu, nie trzeba też mieć szczególnych umiejętności kulinarnych, aby podać ją swoim najbliższym. Dzisiaj u nas wersja "hot chili", czyli Caprese z dodatkiem ostrej papryczki. Polecam gorąco, ponieważ nam sałatka w tym wydaniu smakowała wyjątkowo.
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 47
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 141
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 77
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 144
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 47
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 141
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 77
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 144
Składniki
Mozzarellę i pomidory kroimy w plasterki. Układamy naprzemiennie na talerzu, skrapiamy olejem, posypujemy solą, świeżo mielonym pieprzem i chili. Dekorujemy listkami świeżej bazylii. Całość odstawiamy na 10 minut w chłodne miejsce, aby sałatka nabrała pełnego smaku.
Smacznego.