Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, łatwa i tania!!!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 41
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 39
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 41
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 39
Składniki
Gotujemy brokuł tak aby nie był zbyt miekki- wykładamy do salaterki. Smarujemy 1-2 łyżkami majonezu. Na to dajemy pokrojone w średnio grubą kostke jaja. Znów majonez jw. Następnie dajemy pokrojoną w kostke feta. Góre smarujemy troszeczke grubiej majonezem- tak aby przykryć całość. Na patelni (suchej) prażymy na złoty kolor migdały- beda aromatyczne i chrupiące. Tak przygotowane migdały wysypujemy na góre.
SMACZNEGO!!!!!!