Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy spróbujesz sałatki brazylijskiej, to z pewnością będziesz ją robić na każdą uroczystość rodzinną oraz w ramach pysznej kolacji dla bliskich.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 31
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 41
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 44
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 40
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 31
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 41
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 44
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 40
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, następnie obierz i odstaw do wystudzenia. Kiedy będą letnie, pokrój je w kostkę.
Seler naciowy umyj, osusz, pokrój w plasterki. Szynkę konserwową pokrój w kostkę. Ananasa odsącz z syropu i również posiekaj na mniejsze kawałki.
Wszystkie warzywa wraz z szynką i jajkami umieść w dużej misce. Wsyp kukurydzę konserwową odsączoną z zalewy. Wymieszaj składniki.
Jogurt naturalny umieść w małej misce, połącz z majonezem i musztardą sarepską. Czosnek obierz i przeciśnij przez praskę, dodaj do pozostałych składników. Posól i popieprz. Zamieszaj.
Sos dodaj do składników na sałatkę. Całość wymieszaj. Umieść w lodówce około godziny przed podaniem.