Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste połączenie buraków ćwikłowych, selera naciowego oraz czosnku, którego efektem jest pyszna sałatka, wyrazista w smaku i bardzo zdrowa. Polecam.
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 105
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 133
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 105
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 133
Składniki
Buraki ugotować w łupince i wystudzić. Następnie obrać i pokroić w kostkę. Selera pokroić w paseczki. Warzywa zmieszać ze sobą, dodać przyprawy, olej, jogurt oraz czosnek przeciśnięty przez praskę. Całość ponownie przemieszać. Gotową sałatkę odstawić na godzinkę w chłodne miejsce, aby smaki się przeniknęły.
Smacznego.