Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna sałatka, na drugie śniadanie do pracy, na różne imprezy. Polecam.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 79
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 180
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 238
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 811
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 79
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 180
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 238
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 811
Składniki
1. Ziemniaki obieramy i gotujemy w osolonej wodzie. 2. Jajka gotujemy na twardo a mięso kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju. 3. Mięso doprawiamy przyprawą gyros i solimy.
4. Następnie studzimy i przekładamy do miski. 5. Do mięsa dodajemy pokrojone drobno ziemniaki i obrane ze skorupek posiekane jajka. 6. Ogórki kroimy w kostkę i łączymy z pozostałymi składnikami.
7. Groszek odlewamy z zalewy i dodajemy do warzyw, trochę można zostawić do dekoracji. 8. Na koniec wszystkie składniki mieszamy dokładnie z majonezem, ewentualnie można dosolić.
9. Sałatka gotowa. 10. Smacznego.