Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Popularne caprese urozmaicone dodatkami , sprawdzi się na różne okazje.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1753
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 251
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 119
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1753
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 251
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 119
Składniki
Kiełki poukładać małymi porcjami na talerzu. Pomidory umyć, pokroić w plastry, ułożyć na kiełki , doprawić solą i pieprzem.
Mozzarellę pokroić w plastry ułożyć na pomidora.
Paprykę umyć pokroić w drobną kostkę. Oliwki przekroić na połowę. Ogóreczki pokroić w krążki. Ułożyć na mozzarelli.
Posypać świeżą bazylią , polać oliwą z oliwek.