Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo sycąca. Można ja podać na obiad w ciepłe dni lub w piątek. Sprawdza sie również na kolację gdy mamy niespodziewanych gości.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 214
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 754
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1802
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 275
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 214
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 754
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1802
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 275
Składniki
Wszystkie składniki sałatki umyć, pokroić, odsączyć (prócz tuńczyka). Jajka ugotować na twardo. Ułożyć na talerzu - sałata, warzywa, żółty ser, tuńczyk, jajka. Polać sosem i posypać szczypiorkiem.
Sos: majonez,mleko, śmietana lub jogurt + sól im pieprz do smaku wymieszać tak aby powstał gładki sosik.