Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Drobne listki roszponki i owoce to moje ulubione połączenie!
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 48
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1536
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 55
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 48
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1536
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 55
Składniki
Roszponkę dokładnie umyć i osuszyć. Przełożyć na talerz i dodać obrana i pokrojona pomarańczę. Następnie dodać obrane i pokrojone orzechy, a także odcedzone i pokrojone brzoskwinie. Całość zalać sosem, czyli sok z brzoskwiń wymieszać z miodem i octem balsamicznym. Smacznego!