Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka która lubią wszyscy i nadaje się na każdą okazję na imprezę a z kotletem jako obiad.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 733
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 149
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 86
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 733
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 149
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 86
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Składniki
Ziemniaki umyć I ugotować w łupinach. Marchew, pietruszkę i seler obrać umyć i ugotować. Ziemniaki i warzywa ostudzić, Ziemniaki obrać z łupinek i pokroić w kostkę tak samo pokroić warzywa. Rzodkiewki oddzielić od liści, umyć pokroić w kostkę. Żieleninę umyć, osuszyć I posiekać. Wszystkie składniki wymieszać, dodać majonez i jogurt, przyprawić przyprawami i odrobiną octu winnego poczym ponownie dokładnie wymieszać i gotowe. SMACZNEGO