Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1187
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 121
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 140
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1187
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 121
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 140
Składniki
Pognieść makaron. Majonez wymieszać z przyprawami do zupy. Pognieciony makaron wymieszać z majonezem. posypać odcedzoną kukurydzą na wierzch, pokroić jajka i paprykę w drobną kostkę.
Wszystko razem wymieszać. Pozostawić, aż makaron napęcznieje.