Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiamy takie dania, które można jeść bez wyrzeczeń...samo zdrowie po prostu. Sałatka z wędzonego pstrąga z bobem na rukoli i roszponce, to jest to. Roszpunka - jest bardzo wartościowym warzywem, ponieważ w czasie zimy dostarcza związków mineralnych, żelaza, a także witamin A i C
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 677
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1847
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 677
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1847
Składniki
Bób wrzucić na wrzątek i ugotować bez rozmrażania. Ostudzić i obrać ze skórki. Sałatę opłukać, rozłożyć na talerzu. Paprykę, pomidora i cebulę pokroić. Na sałatę położyć paprykę, pomidor, bób, na wierzch kawałki pstrąga i pokrojoną cebulę. Skropić oliwą i przyprawić.