Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca i aromatyczna surówka z botwinki to wspaniały dodatek do letnich dan jak i danie na lekka kolacje. Jest naprawdę pyszna i niezwykle zdrowa. Zdecydowanie jest to jedna z moich ulubionych wiosenno – letnich surówek.
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 33
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 290
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 118
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 33
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 290
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 118
Składniki
Same liście dobrze umyc i przebrać. Do surówki najlepsze są młode, mniejsze listki. Umyte liście drobno pokroić i przelozyc do miski. Do miski dodać również pokrojona w cienkie plasterki rzodkiewkę, pokrojony szczypiorek i posiekany koperek.
Śmietanę połączyć z miodem, sokiem z cytryny i przyprawić do smaku sola i pieprzem. Dodać do sałatki i dobrze wymieszać. Smacznego!