Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na poniższą sałatkę przyszedł mi do głowy, gdy zobaczyłam jakie mam zapasy w lodówce. Gdy ją zrobiłam, została zjedzona od razu. Szczególnie zasmakowała mężowi. Będę ją robić częściej. Dzielę się tym przepisem dlatego, że sałatka jest niskokaloryczna, lekko pikantna (co bardzo lubimy), wartościowa odżywczo, no i bardzo smaczna.
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1030
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 290
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1030
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 290
Składniki
Ryż ugotować według przepisu na opakowaniu. Kiełbasę, cebulę, umytą papryczkę i fetę pokroić. Czosnek przecisnąć przez praskę. Dodać ostudzony ryż i zielony groszek. Całość polać sosem winegret. Wymieszać i gotowe.