Pasta z wędzonej makreli i jajek

Pasta z wędzonej makreli i jajek
> 5-6 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: Katrinaa
Pasta na kanapki z makreli wędzonej, jajek i ogórka kiszonego

Składniki

  • 1 wędzona makrela
  • 5 jajek
  • 2 ogórki kiszone
  • 1 mała cebula
  • 1 łyżka majonezu
  • 2 łyżki jogurtu naturalnego
  • Sól, pieprz

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo. Makrelę obrać ze skóry, ości i wrzucić do miski.
    Ugotowane jajka, cebulę i ogórki pokroić w drobną kosteczkę, przełożyć do miski z makrelą.
    Dodać majonez, jogurt i przyprawić solą i pieprzem, wymieszać i gotowe.

Składniki
  • 1 wędzona makrela
  • 5 jajek
  • 2 ogórki kiszone
  • 1 mała cebula
  • 1 łyżka majonezu
  • 2 łyżki jogurtu naturalnego
  • Sól, pieprz
Składniki