Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję pastę - sałatkę z sielawy. Pyszna rybka skradła moje podniebienie, jest delikatna w smaku. Podałam ją na grzankach z bagietki skropionych oliwą, no niebo w gębie. Spróbujcie, pasta jest bardzo smaczna, więc tym bardziej polecam.
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 172
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 141
Smak wiosny!
Odsłon: 641
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1766
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 162
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 172
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 141
Smak wiosny!
Odsłon: 641
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1766
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 162
Składniki
Rybki obrać z ości i rozdrobnić je widelcem. Jajka, cebulę, ogórek i kapary drobno pokroić. Wszystko przełożyć do miski. Dodać ziarna pieprzu, twarożek, jogurt, koperek, doprawić solą i pieprzem z młynka. Całość dokładnie wymieszać i gotowe. SMACZNEGO!!!