Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna pasta z papryką, jajkiem, ogórkiem, czerwoną cebulą i szczypiorkiem idealna na kolacje lub do pracy .
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 143
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 59
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1076
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 143
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 59
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1076
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, ostudź, obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach . Cebule, paprykę, ogórka pokrój w drobną kostkę, szczypiorek posiekaj .
Wszystkie składniki wymieszaj dodaj majonez, jogurt i musztardę, dopraw do smaku solą i pieprzem . Wymieszaj .
Pasta najlepiej smakuje z chrupiącą bagietką . Smacznego .