Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sałatka dla lubiących ostre smaki
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1185
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 120
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 137
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1185
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 120
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 137
Składniki
gotujemy ryż dodajemy kukurydzę pokrojonego w kostkę ananasa i 2 łyżeczki curry. W osobnym naczyniu robimy sos 4 łyżki soku z ananasa, 2 łyżki majonezu 2 krople sosu sojowego i do smaku (ile kto lubi) wciskamy czosnku. Mieszamy wszystko.