Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 39
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 22
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 169
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 228
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 778
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 39
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 22
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 169
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 228
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 778
Składniki
Brokuł dzielimy na małe różyczki, gotujemy przez 5 min ponieważ nie może być zbyt miękki. Po ugotowaniu wrzucamy do zimnej kąpieli wodnej i odcedzamy. Jajka gotujemy na twardo. Pomidory, rzodkiewke i ugotowane jajka kroimy w kostkę, a następnie wszystko razem mieszamy. 2 łyżki śmietany lub jogurtu mieszamy z 2 łyżkami majonezu i polewamy sałatkę. Przyprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy i gotowe. Smacznego :)