Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Mizeria z cieniutko pokrojonej młodej cukinii i rzodkiewki to wspaniały dodatek do letniego obiadu.
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 7
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 488
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 7
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 488
Składniki
Cukinie i rzodkiewki cienko kroimy na mandolinie. Dodajemy posiekany koper. Skrapiamy sokiem z cytryny. Posypujemy solą i pieprzem. Mieszamy z jogurtem. Podajemy schłodzoną jako dodatek do obiadu. Smacznego.