Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Można zrobić taką sałatkę do mięsiwa z grilla. Jest fantastyczna. Doskonały smak ma sos sojowy w połączeniu z wasabi. Tylko awokado i dymka, dwa zielone składniki. Awokado to samo dobro.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 121
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 77
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 121
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 77
Składniki
Awokado przekroić wzdłuż. Wyjąć pestkę. Połówki pokroić na pół. Łyżeczką wyjąć zgrabne kawałki miąższu. Cebulkę pokroić w 1,5 cm kawałki po skosie. Pastę wasabi pomieszać dokładnie z sosem sojowym. Na talerzu ułożyć awokado. Posypać cebulką, polać sosem i posypać sezamem uprażonym na suchej patelni. Gotowe. Smacznego.