Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Młoda kapusta króluje, a jej liście są delikatne i słodkie. Kapusta doskonale nadaje się na sałatkę. Ogórek małosolny i koperek podkręcają smak. Taka sałatka jest pyszna i może być doskonałym dodatkiem do mięsiwa z grilla.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 25
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 661
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 25
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 661
Składniki
Kapustę oczyścić z wierzchnich liści. Poszatkować, pokroić w grubsze kawałki. Przepłukać na sicie i odwirować. Przełożyć do salaterki i delikatnie pognieść ręką. Dodać marchewki starte na tarce na grubych oczkach oraz pokrojone w półplasterki ogórki małosolne. Dodać pokrojony koperek, olej lniany, sos spod ogórków i pieprz czarny świeżo mielony oraz sól do smaku. Dokładnie wymieszać. Sałatka gotowa. Smacznego