Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka kompozycja kurczaka z arbuzem i liśćmi szpinaku
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 50
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 27
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 171
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 233
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 784
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 50
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 27
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 171
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 233
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 784
Składniki
Pokrojoną w kostkę pierś kurczaka oprószyłam ulubionymi przyprawami i nasmarowałam wyciśniętym ząbkiem czosnku. Mięso usmażyłam na patelni. Kawałki mięsa wymieszałam z pokrojonym w kostkę arbuzem i liśćmi młodego szpinaku. Jako sos polecam zwykły jogurt- kurczak jest wystarczająco aromatyczny. Smaki idealnie pasują do siebie, a sałatka jest wyjątkowo lekka! Smacznego :)