Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Idealne połączenie delikatnej ryby i kwaśnego ogórka :) Pyszna, pożywna sałatka do przygotowania w kilka chwil :)
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 148
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 304
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 15
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 113
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 148
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 304
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 15
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 113
Składniki
Makrelę oczyścić z ości i skóry, podzielić na małe kawałki. Ogórki pokroić w kostkę, paprykę oczyścić i pokroić na cienkie paski, cebulę w piórka. Sałatę ułożyć na talerzu. Dodać warzywa oraz wędzoną makrelę. Polać oliwą (lub olejem), doprawić solą i pieprzem. Zjeść od razu po przygotowaniu. Przed zjedzeniem sałatkę wymieszać.