Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka i szybka sałatka, idealna na przyjecie, do grilla, na Święta i bez Święta.
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 110
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 111
Polecam.
Odsłon: 137
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 110
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 111
Polecam.
Odsłon: 137
Składniki
Buraki i rzodkiewkę zetrzeć na grubych oczkach. Ugotowane jajka i cebulkę pokroić w drobną kostkę. Wszystkie składniki połączyć, dodać odcedzony groszek. Wymieszać z łyżką majonezu i łyżką jogurtu(proporcje można zmieniać wg upodobań i diety:)). Doprawić solą i pieprzem.
Odstawić na chwile, żeby się "przegryzło". Smacznego:)