Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja dla osób, które liczą kalorie. Kolorowa, smaczna, szybka w przygotowaniu. Polecam.
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 314
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 85
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5092
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32690
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 355
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 260
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 314
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 85
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5092
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32690
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 355
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 260
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Obrać ze skorupek i pokroić na połówki. Ogórek umyć i pokroić na półplasterki. Paprykę również umyć i pokroić w paski. Na dnie płaskiego naczynia poukładać drobno pokrojoną kapustę pekińską. Na niej dekoracyjnie poukładać jajka, paski papryki i półplasterki ogórka. Całość polać sosem, którego składniki należy zmiksować w blenderze. Na każde jajko dać szczyptę rzeżuchy.