Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 121
Polecam.
Odsłon: 226
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 121
Polecam.
Odsłon: 226
Składniki
Makaron gotujemy i odcedzamy, ogórka obieramy i kroimy w kostkę, czosnek przeciskamy przez praskę, koper kroimy, kukurydzę odcedzamy, wszystko razem mieszamy w misce z 3-4 łyżkami majonezu, doprawiamy i wcinamy:) Proszę nie trzymać się ściśle przepisu przy gotowaniu zawsze zalecam troszeczkę swobody :) SMACZNEGO