Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycąca i delikatna, doskonała na każdą okazję.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 172
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 200
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 172
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 200
Składniki
Jajka ugotować na twardo i pokroić w drobną kostkę. Makaron ugotować wedle przepisu na opakowaniu. Marchewkę ugotować w skórce do miękkości, następnie poobierać i pokroić w drobną kostkę. Groszek, fasolki odcedzić i przelać zimną wodą. Ogórki kiszone pokroić w drobną kostkę,
Wszystkie składniki sałatki wymieszać, dodać majonez, musztardę oraz doprawić solą i pieprzem do smaku. Można też dodać do sałatki szczypiorek. SMACZNEGO!