Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka dla amatorów kwaśnych smaczków.
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1475
Polecam.
Odsłon: 260
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 74
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 263
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1475
Polecam.
Odsłon: 260
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 74
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 263
Składniki
Ogórki, pomidor, cebulę kroimy, dodajemy szalotki, fasolkę szparagową. Mieszamy oliwę, sól, pieprz, cukier, oraz odrobinę octu balsamicznego. Tak przygotowanym sosem polewamy warzywa dokładnie mieszamy i gotowe.