Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Samo dobro na talerzu. Polecam.
Doskonałe kotlety mielone z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowiednio delikat...
Odsłon: 13
Młoda kapustę można potraktować jak sałatę. Dzisiaj proponuję surówkę w sosie...
Odsłon: 51
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 195
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 249
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 854
Doskonałe kotlety mielone z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowiednio delikat...
Odsłon: 13
Młoda kapustę można potraktować jak sałatę. Dzisiaj proponuję surówkę w sosie...
Odsłon: 51
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 195
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 249
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 854
Składniki
Bób ugotować w osolonej wodzie ze szczyptą cukru. Wystudzić i obrać z łupin. Dressing - olej lniany wymieszać z octem jabłkowym, miodem, solą, pieprzem czarnym świeżo mielonym. Na talerzu rozłożyć liście szpinaku wymieszane z rukolą. Na liściach ułożyć pokrojone rzodkiewki, pokrojone pomidorki, obrany bób, pokrojoną w ćwierćplasterki cebulkę. Pokruszyć na wierzch ser feta. Posypać pestkami słonecznika i żurawiną. Przed podaniem polać dressingiem. Smacznego