Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka i bardzo smaczna sałatka z ogórkiem, jabłkiem, pestkami granatu i ziołowym dressingiem. Kolorowe składniki sprawiają, że jest ona nie tylko rajem dla podniebienia, ale również atrakcyjna dla oka.
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 150
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 46
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 215
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 150
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 46
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 215
Składniki
Najpierw przygotowac dressing: wymieszac jogurt z octem jablkowym, olejem rzepakowym i syropem z agawy. Dodac ziola, doprawic do smaku sola i pieprzem. Ogórka umyc, przekroic wzdluz na pól i wydrazyc pestki lyzka. Pokroić w pólksiezyce lub paski i dodac do sosu.
Jabłko umyc, usunac gniazdo nasienne i pokroic miazsz na male kawałki lub w plastry. Natychmiast dodac do ogórków z dressingiem, nastepnie dodac pestki granatu i wszystko dokladnie wymieszac.
Salatke najlepiej spozyc bezposrednio po przygotowaniu, kiedy jest jeszcze chrupiaca.