Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka pełna jesiennych smaków i przy okazji bomba witaminowa.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 662
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1845
Polecam.
Odsłon: 5706
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 662
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1845
Polecam.
Odsłon: 5706
Składniki
Kapusty szatkujemy. Kalarepę, selera, jabłko i marchew ścieramy na tarce (grube oczka). Dodajemy olej, majonez, ocet i rodzynki. Pieprzymy do smaku. Odstawiamy na 15 minut do przegryzienia