Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
słodko-pikantna saladka z kapusty pekinskiej
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 510
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 263
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 510
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 263
Składniki
Dużą jasno zieloą kapustę pokroić na cienkie paski(bez białych końcówek).Brzoskwinie odsączyć(część syropu zostawić do sosu) i pokroić w paski.Do słoika przełożyć 3 łyzki majonezu,dolać 3 łyżki syropu z brzoskwiń,dosypać łyżeczkę pieprzu-porządnie wymieszać składniki.Wymieszać z sałatką.
Brzoskwinie można zastąpić ananasem,morelami,gruszkami lub mandarynkami