Kapusta kiszona z porem

Kapusta kiszona z porem
> 3-4 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: Maudie
Pyszna surówka do obiadu:)

Składniki

  • Kapusta kiszona u mnie 1/2 kg
  • Por (jasna część) 1 szt
  • Jabłko 1 szt
  • Koperek,pęczek
  • Jogurt naturalny ok 200 ml
  • Kminek mielony 1 łyżeczka
  • Pieprz do smaku

Przygotowanie

  1. Do kapusty dodać pokrojonego w cienkie półplasterki pora, starte na dużych oczkach jabłko i posiekany koperek.Wymieszać.

    Jogurt połączyć z kminkiem,przyprawić pieprzem,dodać do kapusty i wymieszać.
    Smacznego:)

Komentarze do przepisu (18)

Nevermore 09 kwietnia 2020
Uwielbiam wszelakie kiszonki, to takie tradycyjne polskie smaki. Tu jeszcze dodatek pora, którego to czasem zjadam... Czytaj całość »
Uwielbiam wszelakie kiszonki, to takie tradycyjne polskie smaki. Tu jeszcze dodatek pora, którego to czasem zjadam samego na śniadanie ;) Pyszna sałatka, to lubią tygr ... tzn. lwy :D
ErJot 09 kwietnia 2020
Prosta, szybka i na pewno smaczna:)
fafiatko 10 kwietnia 2020
Pysznosci! kapusta wyglada na wlasna???
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • Kapusta kiszona u mnie 1/2 kg
  • Por (jasna część) 1 szt
  • Jabłko 1 szt
  • Koperek,pęczek
  • Jogurt naturalny ok 200 ml
  • Kminek mielony 1 łyżeczka
  • Pieprz do smaku
Składniki